Θεραπεία Κατά της Κυτταρίτιδας REDUPES (πακέτο με 3)

Το προϊόν είναι διαθέσιμο για αντικαταβολή

-32%

-11,90 €

36,94 €

25,04 €

bb_F0505207

Άλλες πληροφορίες

Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας (πακέτο με 3) είναι ιδανική λύση για να ξεφορτωθείτε την κυτταρίτιδα, εύκολα και αποτελεσματικά! Χάρη σε αυτή την ολοκληρωμένη θεραπεία με άμεση θερμοενεργή δράση, η κυτταρίτιδα θα εξαλειφθεί και η σιλουέτα σας θα γίνει πιο κομψή και λαμπερή.

Περιγραφή

REDUPES

Inches Off ... Φυσικά

Θεραπεία τοπικής ή ευρέως διαδεδομένης κυτταρίτιδας και συσσώρευσης λίπους

Τριπλό αποτέλεσμα: σφιχτό, ομαλό, σταθερό δέρμα όλο το χρόνο

Θερμική κρεμώδης γέλη 200 ml.

Κρύα κρέμα ζελέ 200 ml

Γέλη απολέπισης 200 ml

Μείωση του αποτελέσματος: ορίζει το σχήμα και μειώνει την επιφάνεια του δέρματος. Άμεση δράση: ένα γρήγορα απορροφημένο μη λιπαρό υγρό του οποίου η κρεμώδη υφή του πηκτώματος καθιστά ευκολότερο τo αυτο-μασάζ. Βελτιωτικό αποτέλεσμα: το δέρμα ανακτά μια εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση. Θερμοδραστικό αποτέλεσμα: θα παρατηρήσετε ένα ευχάριστο αίσθημα ψυχρής θερμότητας, μια ξεκάθαρη απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του.

Πώς να χρησιμοποιήσετε

REDUPES EXFOLIATIVE GEL για κυτταρίτιδα χρησιμοποιείται καθημερινά κατά το ντους. Μασάζ στις προβληματικές περιοχές μέχρι να εμφανιστεί υπεραμία (ερυθρότητα). Μόλις στεγνώσει το δέρμα μπορούν να επιλεγούν δύο διαφορετικές μέθοδοι εφαρμογής:

ΜΕΘΟΔΟΣ FLASH

Εφαρμόστε το REDUPES Cremigel THERMOACTIVE ακολουθούμενο από το REDUPES Cremigel COLD, κάνοντας τα να διεισδύσουν ξεχωριστά με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Εφαρμόστε το REDUPES Cremigel THERMOACTIVE ακολουθούμενο από το REDUPES Cremigel COLD σε εναλλασσόμενες ημέρες με απαλό μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΕΙΩΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Το Cremigel παράγει ερυθρότητα του δέρματος (υπεραιμία) και σε μερικά δέρματα μια ελαφριά αίσθηση τσίμπημα, σαφή απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του. Αυτό το αποτέλεσμα θα μειωθεί σταδιακά και θα πρέπει να εξαφανιστεί σε 30 λεπτά το μέγιστο. Γι 'αυτό το λόγο συνιστάται να κάνετε μια προηγούμενη δοκιμή ευαισθησίας.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Θεραπεία Κατά της Κυτταρίτιδας REDUPES (πακέτο με 3)

19 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: