Τρόποι Πληρωμής

Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε εκτός από τις καλύτερες τιμές της αγοράς, και τους περισσότερους τρόπους πληρωμής.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

 

  •  Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του iziGOOD.COM που θα σας εμφανιστούν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η μεταφορά γίνει από τρίτη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε αποδοχή χρέωσης όλων των εξόδων μεταφοράς.

Στο καταθετήριο συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας, για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μετά την επιβεβαίωση από το τμήμα λογιστηρίου.

 

  • Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα:

Κάνουμε δεκτές τις κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, καθώς και τις Χρεωστικές κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών.

Η χρέωση της κάρτας γίνεται ακόμη και σε προϊόντα με περιορισμένη διαθεσιμότητα ή και προϊόντα που μπορεί να απαιτούν παραγγελία προς Προμηθευτή.

Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή αναγραφή των στοιχείων της Πιστωτικής ή Χρεωστικής του κάρτας.

 

  • Αντικαταβολή:

Απλά και εύκολα μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την παραλαβή στον χώρο σας, ή σε κατάστημα της ACS Courier της επιλογής σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 2,90€.

Το ποσόν της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100,00€.

Για παραγγελίες άνω των 100,00€ η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.